Algemene voorwaarden

Contactgegevens

E-mail: info@phos.nl

Prijzen

De vermelde prijzen zijn inclusief Nederlandse btw.

Levering

Zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt de bestelling verwerkt. Gestreefd wordt om te leveren binnen enkele werkdagen na ontvangst van de betaling van de bestelling.  De bestelling wordt verzonden via PostNL.

Voor de bezorging rekenen wij een bijdrage voor de verzendkosten. Voor binnenlandse bestellingen bedraagt deze € 3,-. Vanaf een bestelling vanaf € 25,- is de verzending gratis. Bij leveringen naar het buitenland zijn de kosten afhankelijk van het afleveradres. Deze worden automatisch berekend bij de bestelling.

Retouren

Als een bestelling beschadigd wordt afgeleverd verzoeken wij u telefonisch of per e-mail met ons contact op te nemen. Wij zullen dan in overleg een nieuw exemplaar toesturen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Wilt u gebruik maken van dit wettelijk retourbeleid, neem dan contact met ons op.

Betalingen

Bij bestellingen via de webwinkel kunt u vooraf  betalen via iDEAL, Mister Cash, SOFORT Banking, PayPal, Creditcard of via een overboeking naar IBAN NL63 INGB 0004709109 t.n.v. PHOS uitgeverij.

Privacy

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wanneer u een aankoop doet op deze website vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de bestelling te kunnen afhandelen. Wij zullen deze gegevens niet verder verspreiden of delen met derden.